professional sebastian potion 9 lite – wearable styling treatment

DSC_0293

Het was weer eens nodig tijd om naar de kapper gaan, met pijn in m’n hart heb ik toch best een groot stuk eraf laten knippen. Van ongeveer heup lengte naar tot iets over m’n borst. M’n blonde dip dye gaf in combinatie met m’n gespleten haarpunten toch wel een onverzorgd effect. Ik heb m’n haar laten knippen bij Cosmo hairdressers en zij raadde mij de Sebastian potion 9 lite aan, aangezien ik m’n haar veel style en ik daardoor wel iets voedend en beschermend nodig heb. De potion 9 kan je gebruiken als heat protection maar ook om je droge haar mee in model te brengen.

Image

De verpakking geeft me toch wel een echt kapper gevoel. Het ziet er luxe uit en dat is dit product ook zeker. Sebastian professional is een oud vertrouwd bekend merk die al vele trouwe fans heeft. Eenmaal er aan gewend en je wilt niets anders meer.

Image

Tot nu toe ben ik erg enthousiast over dit product. Ook vele mensen reageren er erg tevreden over. Nu voelt m’n haar al erg gezond aan door de knipbeurt, maar ik geloof zeker wel dat dit product super goed is. M’n moeder gebruikte het zelfs al in haar studenten tijd en was toen ook al erg enthousiast. Het verschil met die van mij is dat ik een spray mist heb, je hebt ook nog een soort whipped cream.

Sebastian Potion 9 is een cocktail van negen botanische ingrediënten die zijn samengevoegd in een treatment.  Hierdoor wordt het model én de conditie van het haar verbeterd. De negen actieve oliën herstellen de natuurlijke conditie, door de haren van binnenuit te verzorgen en beschermen.  Het haar krijgt hierdoor haar natuurlijk veerkracht en model terug en is hierdoor makkelijker te stylen.

  • Mix van botanische ingrediënten
  • Herstelt het model en de conditie van het haar
  • Verzorgt en beschermt van binnenuit
  • Gemakkelijk te stylen
  • Vrij van SLS en sulfaten

Gebruik:
Breng de Sebastian Potion 9 aan op vochtig haar. Verdeel goed over de haarpunten en de aanzet en laat het ongeveer één minuut inwerken. Spoel niet uit voor het beste resultaat. Als de Potion 9 wordt aangebracht op droog haar zorgt het voor meer textuur en controle.

Resultaat:
Met dit multifunctionele product worden de haren zicht- en voelbaar gezonder. Doordat de haren van binnenuit verzorgd en beschermd worden is het haar ook beter in model te brengen, zodat iedere gewenste look gecreëerd kan worden.

{bron; johnbeerends.com}

Image

professional Sebastian potion 9 wearable styling treatment 150 ml | 29.60

Zijn jullie bekent met de Professional Sebestian producten?

Advertenties

8 Reacties op “professional sebastian potion 9 lite – wearable styling treatment

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s