bikerjacket van onlinejaskopen.nl

DSC_0417

Ik ben zo blij met m’n nieuwste aanwinst! Ik heb van onlinejaskopen.nl een bikerjacket gekregen die ik al heel lang zocht. Ik vind de schouder pads en alle ritsjes zo gaaf! Echt een statement jasje.

Image

Image

De afwerking vind ik fan-tas-tisch en al helemaal voor de prijs. Ik heb dit soort jasjes vaker zien hangen bij de Zara & mango maar de prijzen liepen toch wel aardig op. De ritsen vind ik prachtig, echt een eyecatcher!

ImageImage

De achterkant is wat simpeler maar toch afgewerkt met wat kleine riempjes wat ik juist perfect vind! Anders word het jasje te druk. Zoals je op de laatste foto kan zien is deze jas getailleerd wat inhoud dat hij een strakke pasvorm heeft. onlinejaskopen.nl raad je dan ook aan als je tussen twee maten zit dan de grotere maat te kiezen.

DSC_0422

Dit jasje is van het merk Voyelles wat ik eigenlijk eerst niet kende. Deze jas is gemaakt van polyester en is ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals rood, blauw, wit en beige. Ik ben super blij met deze bikerjas hij zit als gegoten.

Onlinejas.nl verkoopt hele leuke dames & heren jasen van de allerlaatste hypes! De verzendig is super snel ik had na 1/2 dagen het jasje al binnen! Ook heb je 14 dagen retourrecht als je je aankoop toch wat minder vind of een andere maat wilt.

Bikerjacket voyelles zwart | € 49,95

klik hier voor de link naar deze jas

 

Wat vinden jullie van een bikerjacket?

18 Reacties op “bikerjacket van onlinejaskopen.nl

  1. Dat is een erg gaaf jasje! Zulke zwarte (nep)leren jasjes zijn onmisbaar in elke kledingkast. Je zult merken dat je dit op heel veel manieren kan combineren!

    Like

  2. Ik vind het echt een superleuk jasje, maar ik heb gehoord dat je hem een maat groter moet bestellen dan je eigenlijk hebt, is dat zo of heb jij hem gewoon in je normale maat bestelt?

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!