Tutorial & info ; Detox water

DSC_0538

Detoxen, is tegenwoordig een woord wat vaak gebruikt wordt.. Detox is een afkorting van detoxificatie, het betekent letterlijk ‘ontgiften’. Het is bedoeld om je lichaam te ontgiften en alle slechte stoffen die niet in je lichaam horen te reinigen. Als je bezig bent met afvallen op een gezonde manier zoals BodieBoosters dat doen, ben je je lichaam al aan het reinigen. We drinken genoeg water en krijgen alle voedingsstoffen binnen die je lichaam dagelijks nodig heeft. Maar het is natuurlijk nooit slecht om je lichaam daar extra bij te stimuleren. Na het detoxen voel je je fitter en energieker, je verliest gewicht, je spijsverteringssysteem verbetert én je raakt gifstoffen kwijt. Klinkt goed toch?

DSC_0518 DSC_0515 DSC_0513 DSC_0514

Normaal gebruik ik vers fruit maar omdat het vandaag super heet is, bevroren fruit, het geeft hetzelfde effect eigenlijk als een ijsblokje. Ook gebruik ik een schattig “jampotje” look-a-like wat ik altijd super cute vind als ik detox water mee neem.

DSC_0519

DSC_0523

Je doet het fruit in je potje en voegt er water bij toe. Ik had vandaag gewoon zin in een bes achtige detox water maar er zijn super veel recepten van detox water die ook super lekker zijn, zo vind ik met citroen, limoen en munt of juist met komkommer heel lekker!

DSC_0526 DSC_0537

En Voila! je bent ready to go! Ook op internet en insta staan vele recepten! Check them out!

Hopelijk vonden jullie dit een handig artikel. Ik vind het heerlijk in combinatie met gezond eten en workouts.

Zijn jullie al bekent met detoxen?

Advertenties

7 Reacties op “Tutorial & info ; Detox water

  1. Ik vind persoonlijk dat het zo’n watertjes echt een beetje overroepen zijn. Je krijgt amper iets van de vitamines binnen en al helemaal geen vezels, alleen veel fructose. Zonde van het fruit, vind ik het! Kan je het beter gewoon zo opeten 🙂

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s