new in- Adidas Zx Flux

DSC_0834

yaaaaaay, ik wou ze al zo lang. De adidas Zx flux zijn tegenwoordig bijna in alle kleuren, hopelijk word het niet zo’n trend als de Roshe runs dat ie de reen ze heeft. Bij schoenen speel ik meestal op save en kies ik snel voor zwart maar bij deze schoenen ben ik aardig uit m’n comfortzone gestapt, i love them.
DSC_0836

DSC_0833

Het eerste wat me opviel aan deze schoenen is dat ze me erg stevig leken, en jaa hoor dat zijn ze zeker. De originele adidas beschrijving verteld ook ‘ dat de enkel als ware essentie’ dient bij deze schoen, en nu pas valt het me op dat bij de delen van m’n enkel hij inderdaad is uitgesneden.

 

DSC_0838DSC_0837

De zool loopt echt heel fijn! Een nadeel was wel, toen de verkoopster van pro zei dat ik ze moest insprayen mocht ik het niet doen met een waterdichte spray want dan laat de zool los. Ik schrok daar wel van.. Hij is er opgeplakt dus als je heel ruw omgaat met deze schoen zou de zool misschien los kunnen laten.

DSC_0840

Ik ben echt verliefd op deze print, een oceaan print. Toch wel echt een eyecatcher maar het is zeker wel een schoen die je goed moet combineren. Ik zou deze schoenen dragen bij een all black outfit of misschien iets gemengt met wit waardoor het toch nog wel samenkomt.

DSC_0839

Nou is dit model van de oude collectie, dat betekend dat zodra deze is uitverkocht ook geen nieuwe meer verkocht zullen worden. Ik heb deze schoenen overal in Amsterdam gezocht en vond het uiteindelijk bij Pro. Als je deze schoenen nog wilt zou ik dan zeker snel zijn. Ik weet dat ze deze schoenen ook nog online verkopen op pro shoes.

DSC_0831

Adidas Zx Flux ‘ocean’ | 99,99   *klik hier voor de link*

Wat vinden jullie van deze adidas schoenen?

31 Reacties op “new in- Adidas Zx Flux

  1. Heel gaaf, ik denk dat deze de nieuwe roshe runs worden want ik spot er al heel veel mensen mee. Mijn vader liep er een paar maanden geleden al mee hahaa

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!