hype- scrunchies

DSC_0854

Het valt me op dat heel veel trends van de 80’s nu weer inkomen. Als ik naar foto’s kijk van m’n moeder kijk in haar tienerfase zie ik zoveel leuke dingen terug zoals scrunchies, mom jeans, croptops, gehaakte bracellets, chokers i love it all! Ik begin echt verliefd te worden op de trends van toen.

DSC_0856

Scrunchies waren erg populair vroeger, het is eigenlijk een elastiekje waar stof omheen zit. Of het nog je haar beter beschermd tegen afbreken als je een staart maakt weet ik niet maar ik vind wel persoonlijk dat je minder snel de welbekende klitten krijgt als je een scrunchie gebruikt. Ik heb er zelf 3 en ik vind ze erg prettig in gebruik.

DSC_0858 DSC_0859

DSCN8430

Deze vind ik het meest prettig in gebruik. Het elastiekje knelt niet als je hem om je pols draagt en zit ook stevig in je haar. Deze is van american apparel. Deze kostte 6 euro, wat best prijzig is voor een haar elastiekje maar de kwaliteit is amazing! Ik draag deze het liefst als ‘armband’ om m’n pols. Ik vind dat ze je look soms af kunnen maken als je een vintage outfit aanhebt.

DSC_0862 DSCN8427

Dan de gene die ik gelijk het minst fijne vind. De scrunchie van Zemmer. Deze was 2,50/3,00 ik weet het niet meer precies. Als je eenmaal de kwaliteit vergelijkt met die van american apparel valt deze heel erg tegen. Het geeft wel een leuk effect maar als je het om je pols draagt kan het wel een beetje knellen. Deze is te koop in de kruidvat.

DSC_0860 DSCN8432

Dan deze van de H&M. Dit is niet echt een scrunchie maar hij komt wel dicht in de buurt. Dit is voor de wat meer meisje meisjes onder ons. Persoonlijk vind ik deze super cute met een knotje of een hoge staart. Deze draag ik dan weer niet om m’n pols want ik vind het too much met die strik. Deze was ongeveer 5,00 als ik het goed heb.

Wat vinden jullie van deze hype? Yay or nay?

29 Reacties op “hype- scrunchies

  1. Ik vind ze een echt Yay, ik was natuurlijk wel een puber in die tijd, dus ik heb er vast nog wel ergens eentje verstopt liggen ( denk ik )

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!