L’oreal pure red blake lipstick

IMG_3004

Persoonlijk vind ik het een musthave in elke make up stash. De perfecte matte rode lippenstift. En na heel lang zoeken heb ik hem eindelijk gevonden.

IMG_2374

IMG_6175

De verpakking vind ik echt prachtig van deze pure red collectie, een matte zwarte verpakking met gouden detail. Verschillende bekende vrouwen; Doutzen Kroes, Julianne Moore, Blake Lively  & Leatitia Casta hebben samen met L’oreal hun perfecte matte rode lipstick gemaakt. De kleuren verschillen van rood oranje tot diep donker rood. Ik vind dit echt een heel leuk idee want nu kan je heel gemakkelijk de perfecte rode lipstick uitzoeken die jij het mooist vindt.

IMG_4676

De kleur van Blake vind ik het mooist. De kleur is fel rood maar toch wel iets donkerder.

IMG_7139

Ik ben erg fan van deze collectie! De pigmentatie is erg goed. Ook blijft de lippenstift de gehele dag zitten wat echt een pluspunt is. Wat ik wel wat minder vind is dat het erg moeilijk is om de lippenstift van je lippen af te halen. De rode kleur trekt gelijk in je lippen en laat een felle rode kleur achter.

L’Oréal Collection Exclusive Pure Reds lipstick | € 14,99 (waarvan €1 gedoneerd wordt aan stichting Free a Girl)

Wat vinden jullie van deze lippenstift?

13 Reacties op “L’oreal pure red blake lipstick

  1. Je lippen zien er perfect gestift uit! Zag hem al liggen maar het is niet mijn rood, wel erg chique dat de lipstickverpakking structuur heeft.

    Like

  2. Ah, deze lipstick heb ik ook. Staat trouwens ook een review van op mijn blog. Nog een aanvulling er ging alleen in oktober bij aankoop €1,00 naar een Free a Girl. Dus als je hem nu koopt helaas niet meer.

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!