Fun & Mask of Magnaminty van Lush

DSC_0979

Heey lovelies, o my god wat heb ik bloggen gemist zeg. Allereerst sorry sorry sorry voor het onactief zijn deze afgelopen weken. Ik moest m’n volle concentratie op mijn CE week richten en had eigenlijk geen tijd om te bloggen. Maar wees niet getreurd, ik heb nu “vakantie” en heb grote plannen voor m’n blog, er zullen vele leuke artikelen volgen!

ANYWAYS, waar dit artikel nu echt om draait zijn deze heerlijke aanwinstjes van de Lush. Ik wilde de welbekende Fun! van Lush al heel lang uitproberen. Ook kwam ik dit masker Mask of Magnaminty tegen waar ik erg benieuwd naar was.

 

f u n

DSC_0970 DSC_0971

Fun is beschikbaar in vele kleuren die allemaal ook weer anders ruiken, ik koos voor de roze Fun aangezien deze veel weg heeft van de geur van Snowfairy, waar ik echt gek op ben. Lush zelf omschrijft het als de geur van een snoepjeswinkel, waar ik het helemaal mee eens ben.

DSC_0972 DSC_0973 DSC_0974

Fun kan je overal voor gebruiken, alsdus Lush, voor een heerlijk schuimbad, om lekker je haren mee te wassen, onder te douche, en voor de kindjes kunnen ze er ook mee spelen en kneden tot leuke vormpjes. Of ik het hier mee eens ben, hmm nee. Ik heb zelf geen bad en was juist erg enthousiast over de ‘beloftes’ die Lush zegt, zoals dat je het onder de douche kunt gebruiken en je haar ermee kan wassen. Ik heb zeker gemerkt dat Fun schuimt als het in aanmerking komt van warm water, maar op een washandje komt er totaal geen schuim, het zelfde met Fun gebruiken als shampoo, dat wordt dan maar afwachten en gebruiken op vakantie hmpf…

m a s k   o f   m a g a m i n t y

DSC_0976 DSC_0977

Toen ik dit masker in de Lush winkel tegenkwam zag het er veelbelovend uit, een groen dik masker  ruikend naar mint met een scrubachtige substantie. Het masker beloofd om je huid grondig te reinigen en lekker te verfrissen. Ook zou het kleine puistjes en mee-eters verminderen. Het is te gebruiken voor je gezicht, rug en nek. Ik heb gelukkig geen huid die vaak veel puistjes krijgt, het is af en toe een puistje hier en daar. Het masker verkleinde m’n poriën, wat zeker een pluspunt is, maar m’n puistje werd er niet minder op.

DSC_0978

Nadat je het masker 10-15 minuten hebt laten in trekken, kan je je vingers nat maken en de huid nog goed scrubben. Dat is wel een goed punt aan dit masker.

 

Of ik helemaal weg ben van de producten, dat weet ik niet zeker, ze hebben allebei zowel min- als pluspunten. Maar ik ben zeker tevreden.

Fun Lush – 7,95

Mask of Magnaminty Lush – 8,60

Wat vinden jullie van Lush producten?

Advertenties

12 Reacties op “Fun & Mask of Magnaminty van Lush

  1. Fun ziet er leuk uit, maar wel jammer dat het niet zo goed schuimt om je haar er mee te wassen. Dan inderdaad maar eens op vakantie in een bad gebruiken :).

    Like

  2. Nooit verontschuldigen als je even niet kan bloggen 😉 hopelijk is alles goed gegaan en ik kijk uit naar de nieuwe plannen voor je blog!

    Ik vind Lush geweldig en tot nu toe nog niet teleurgesteld geweest, dus hopelijk komt die teleurstelling er niet snel ha

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s