MAC haul; Viva Glam II, Velvet Teddy, Whirl, Soft & Gentle

wwDSC_1000

Hello loveliess, de laatste tijd heb ik steeds random dingetjes gehad en gekocht bij MAC. Als jullie mij een beetje kennen weten jullie dat ik een grote MAC lover ben. In plaats van dat ik voor elk product apart een artikel schrijf, dacht ik dat het wel leuk is als ik het samen combineer. In dit artikel schrijf ik over 4 MAC producten die ik nieuw heb en al zeker favorietjes van mij geworden zijn.

Velvet teddy & Viva Glam II

DSC_1001 DSC_1003 DSC_1008

I’m a big fan of nude colors. Persoonlijk vind ik een nude lipstick of lipliner je make up look afmaken. Ik houd vooral erg van matte lipsticks zoals Velvet Teddy (links), deze lipstick had ik al maar was bijna op, dit is echt mijn favoriete lipstick ever en moest deze echt weer hebben haha. Voor een review over Velvet Teddy klik dan *hier*.

Viva Glam II (rechts), oh my god wat is deze kleur mooi. Deze kleur is wat meer naar de lichte nude kant, en is wat rozer dan Velvet Teddy. Deze lipstick is Satin finish en is erg gepigmenteerd.

 

Whirl

DSC_1012

IMG_7193

Whirl is een van m’n favoriete lipliners samen met Soar. Deze lipliner is nude maar neigt vooral naar de bruine kant. Deze lipliner zou samen met Velvet Teddy de welbekende Kylie Jenner lip creëren. I love the look.

 

Soft & Gentle

DSC_1017DSC_1016DSC_1018

Je moet van highlighter houden. Sommige mensen houden meer van alles matt, maar ik houd erg van een mooie glans. Highlighter vind ik dan ook echt een musthave. Vooral in de zomer. Alleen al een klein beetje highlighter geeft al een prachtig resultaat. Ook in combinatie met een bronzer is een highlighter prachtig. Ik kijk altijd filmpjes van Nikkitutorials, ze heeft het vaak over de MAC soft & gentle highlighter, ik was echt super benieuwd naar deze highlighter, en toen ik hem eindelijk in m’n handen had was ik gelijk verkocht. Deze highlighter is zo gepigmenteerd en geeft zoveel glans. Het is zeker een van de mooiste highlighters die ik tot nu toe heb.

Viva Glam II | 19,-

Velvet Teddy | 19,-

Soft & Gentle | 30,-

Whirl |15,-

Wat is jullie favoriete product bij MAC?

5 Reacties op “MAC haul; Viva Glam II, Velvet Teddy, Whirl, Soft & Gentle

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!