Graduated baby – OOTD #12

DSC_00ddd26

Hey guys, na een jaar lang hard werken mag ook ik trots zeggen dat ik geslaagd ben voor mijn Havo diploma. Pfoe wat was 11 Juni mij een stressvolle dag. De hele ochtend maar hopen dat ik niet gebeld wordt, en gelukkig was dat ook zo. Nadat ik op school mijn cijferlijst had opgehaald besloot m’n mama mij uiteten te nemen in Scheveningen, en daar heb ik een aantal outfitfoto’s gemaakt.

DSC_0009 DSC_0008

Eigenlijk is deze outfit super basic. Ik combineer een zwarte croptop met een highwaisted broek van de Monki, die echt heel fijn is btw! Ook had ik mijn camelcoat mee voor als het wat frisser zou worden in de avond.

DSC_0014

DSC_0054

Deze hakken lopen echt heerlijk. Door de plateau is de hak zelf niet eens zo hoog. Op zo’n manier geef je je outfit toch net wat extra’s. Deze zijn van de Primark.

DSC_0040DSC_0042DSC_0032

Ik heb bij het strandtentje Bora Bora gegeten, het ziet er daar super leuk uit en ze hebben echt heerlijke salades.

DSC_0048DSC_0047

De bovenste salade is een gamba salade en de onderste een couscous salade, beide echt yummy!

DSC_0084

Ik weet niet of het jullie is opgevallen, maar deze foto’s heb ik gemaakt met mijn nieuwe camera, de Nikon D3200, die ik als verassing van mijn vader kreeg. Ik ben er suuuper happy mee. Er komt nog een artikel online over de camera!

Wat vinden jullie van deze OOTD?

15 Reacties op “Graduated baby – OOTD #12

  1. Hoi, mag ik vragen welke lipkleur je op hebt op je eerste foto? Btw je bent zoo prachtig!

    Like

  2. Gefeliciteerd! Je outfit is trouwens prachtig. Heeft de Monki broek nog een speciale naam? Want hij ziet er inderdaad heel comfy uit en ik zoek nog een goede broek. Waar is je camelcoat vandaan? Ik zoek ook zo’n soort jas, maar ik kan niet de perfecte vinden. Misschien is deze wel de perfecte? Jij nailed ‘m tenminste met deze outfit!

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!