Flawless chisel cheeks contour kit van Barry M

DSC_0001

Hey loves, vandaag een post over een contour product. Contour vind ik best belangrijk aan een make up look, hierdoor benadruk je bijvoorbeeld je jukbeenderen en geef je je gezicht een sunkissed effect. Ik wil al heel lang de contour set van Anastasia, maar ik vind deze net iets te duur. Tot mijn verassing kwam ik deze contour kit tegen van Barry M bij de River Island, en ik vond hem erg veelbelovend uitzien.

DSC_0002DSC_0004

De verpakking is vrij simpel, al vind ik het wel mooi! Het laat mij een beetje denken aan verpakkingen van smashbox, ik weet niet waarom. De contour kit bestaat uit 3 kleuren.

DSC_0006 DSC_0003

De lichtste kleur is voor onder je ogen, om een fris effect te geven. Met de twee donkere kleuren kun je je gezicht shapen. De welbekende contour van Kim Kardashian vind ik zo ongelofelijk mooi. Dat effect krijg je vooral door vloeibare sticks te gebruiken met heel licht en heel donker. Deze poeder geeft vooral een matt bronzer effect.

DSC_0005

Ook in de verpakking legt Barry M je uit waar je de kleuren kunt aanbrengen om het “shaped” effect te krijgen. Wat heel handig is voor mensen die net beginnen met shapen.

DSC_0007 DSC_0008

De kleuren zijn erg gepigmenteerd. Vooral over de twee bruine kleuren ben ik erg tevreden. Aan de lichte kleur moet ik nog even wennen. Ik ben wel blij met de contour kit, het enige nadeel vind ik dat het wel een kleine kliederboel wordt in het doosje zelf, als je een grote bronzerbrush gebruikt verspreid de poeder zich. De kleuren zijn matt en zijn denk ik voor de meeste huidskleuren geschikt.

Barry M. Contour kit | 7,99

Wat vinden jullie van contour en shapen?

Advertenties

4 Reacties op “Flawless chisel cheeks contour kit van Barry M

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s