Mercedes-Benz Fashionweek 2015 Future Generation

IMG_8088

Hi lovelies, ook ik heb ein-de-lijk de Mercedes-Benz Fashionweek in Amsterdam mogen bezoeken. Dit was echt een van de dingen die ik nog graag wilde doen, en die ik gister heb waargemaakt. Ik heb samen met mijn moeder de Future Generation show bezocht, en vertel in het verloop van dit artikel er meer over.

DSC_0449 DSC_0452

Nadat we de auto hadden geparkeerd werden we opgehaald in een Mercedes, aangezien het regende. Dit was echt een leuke verassing, de entrance werdt gelijk een stuk specialer hierdoor. Bij aankomst kreeg je ook een glaasje champagne. De hele sfeer was een en al fashion. Mensen & bloggers die aankwamen in de mooiste outfits, i love it.

DSC_0469 DSC_0483 IMG_8084 IMG_8105IMG_8090

De future generation bestond uit twee shows van twee verschillende designers. De eerste show was van de designer Jazz Kuipers, hij studeerde cum laude af aan AMFI en ontwikkelde in de loop der jaren zijn eigen persoonlijke collectie. Deze show was erg mannelijk, veel gebruik van zwart, grauw en abstracte vormen met ripped details. Ik vond het erg mooi om te zien, het is anders dan een normale “girly” catwalk.

De tweede show was van de designer Jef Montes, die afstudeerde aan het ArtEZ. Zijn ontwerpen zijn de laatste jaren tentoongesteld tijdens de MOBA 13 en de Dutch Design Week. Deze show was totaal het tegenovergestelde in vergelijking met de andere show. Hier waren wat zachtere stoffen gebruikt, meer detail en kleur. Het enige minpuntje vond ik de muziek, wat nogal een “krassend geluid” was, beetje te vergelijken met je nagels over het schoolbord oei.

IMG_8108 IMG_8119IMG_8123

Na afloop van de 2 shows waren er nog vijf tentoonstellingen van vijf verschillende designers. Uiteindelijk mag 1 van de 7 designers zijn of haar collectie tonen in februari 2016 tijdens de Mercedes-Benz Fashionweek Madrid. FashionWeek Nederland zal uiteindelijk samen met haar Raad van Advies bepalen welke designer dit mag doen.

DSC_0494   DSC_0500

Dan mijn outfit van de avond. Don’t mind my hair haha, de regen heeft zijn eigen draai eraan gegeven 😦 Anyways, ik droeg deze avond een zwarte jumpsuit die ik in de H&M van Palma heb gekocht. Ook mijn hakken komen van de H&M, i lovee these. Ze zijn chunky maar ook weer niet te grof.

DSC_0459DSC_0461Daarbij combineerde ik mijn see true clutch van straatstijl.nl, ik vind deze clutch zo appart. Ik doe er niet zoveel in om de “clean look” te behouden. Nadat ik terug kwam van vakantie verrasste mijn vader mij met een Iphone 6 en dit Moschino hoesje wat zoo lang op mijn wishlist stond. Je moet ervan houden. Het is misschien niet zo praktisch voor het dagelijks leven, maar met combinatie met de clutch vind ik het wel een leuk effect geven.

DSC_0488

Hopelijk vonden jullie het leuk om een kijkje te nemen in mijn eerste avondje fashionweek. Ik vond het echt een super ervaring, en wil het zeker nog een keer meemaken.

Hebben jullie fashionweek al eens bezocht?

Advertenties

6 Reacties op “Mercedes-Benz Fashionweek 2015 Future Generation

  1. Leuk artikel 🙂 ik heb nog geen enkele fashionweek kunnen bezoeken, maar ik zou het ooit wel eens heel graag willen doen! 🙂

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s