Swerve contour cream van Topshop

DSC_0066

Hi guys, contouren is één van de make up trends van 2015. Het kunnen shapen als Kim K is helemaal hot and happening. Ik zocht nog een goede contour cream, die echt donker is zodat je het goed kunt blenden, maar nergens kon ik echt een goede vinden. Ik keek altijd bij And other stories, maar hun contour cream is altijd uitverkocht pff. Deze contour cream vond ik ein-de-lijk bij Topshop en hij is zo fijn!

DSC_0060 DSC_0061 DSC_0062

De verpakking is vrij simpel en compact, wat de meeste verpakkingen zijn bij Topshop. Ik was zelf niet bekend met Topshop beauty, al had  ik er al wel veel goeds over gelezen, en was daarom ook erg enthousiast toen ik de beauty schappen zag bij de Topshop van Amsterdam.

DSC_0070DSC_0067

Er waren 2 kleuren van de contour cream, genaamd Sweep en Swerve. Ik heb zelf gekozen voor Swerve, aangezien deze kleur donkerder en wat koeler was qua kleur. Sweep is een warmere en lichtere bruin. Ik zocht een donker bruine contour cream die goed in blend, en dat is Swerve zeker. Je ziet vaak op youtube filmpjes dat mensen extreem veel make up gebruiken bij contouren, wat soms een prachtig resultaat kan geven. Ik doe het op dit moment zonder bbcream. Eigenlijk alleen bronzer en highlighter (qua gezicht producten) en het geeft een natuurlijk effect, i love it. Ik breng het aan met m’n vinger en blend het uit met een beautyblender of een stippling brush.

Deze cream is echt heel fijn, ik raad hem zeker aan als je nog een contour cream zoekt.

Swerve contour cream Topshop | 12 euro

Ben jij bekend met contouren?

Advertenties

9 Reacties op “Swerve contour cream van Topshop

  1. Mooi zeg! Ik hou ook echt van de make-up van Topshop, ze zijn ontwikkeld door de makers van MAC! Ik ben erg benieuwd naar een look met deze cream 🙂 X

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s