M.A.C. Taupe lipstick & Spice lipliner

DSC_0597

Hello lovelies, in een make up look vind ik een goede basis en lipstick erg belangrijk. Ik merk dat m’n liefde voor lip producten een beetje uit de hand begint te lopen haha. Taupe & Spice stonden al lang op mijn wishlist, and i’ve finally got them. De oudroze/bruine lipkleur is de trend van 2015. Het begon grotendeels bij Kylie Jenner, waardoor velen Faux & Velvet teddy kochten, sindsdien kijk ik sneller naar Nude kleuren, terwijl ik dit vroeger totaal niet mooi vond. Een perfecte nude lip kan je outfit compleet maken.

DSC_0605

De verpakking is vrij basic en minimalistisch, ik houd persoonlijk erg van de M.A.C. verpakkingen, Een zwart doosje met witte details, en bij de lipliners is de kleur van lipliner duidelijk op de verpakking weergegeven.

DSC_0607DSC_0610

Vroeger was ik niet zo van de lipliners, ik vond ze eigenlijk niet iets extra’s toevoegen aan je lippen. Maar nu merk ik toch dat het een groot verschil maakt. Je lippenstift blijft veel langer zitten. Bij een lange werkdag hoef ik m’n lippen nauwelijks bij te werken als ik een lipliner op heb. Plus wat ik ook leuk vind is dat het een totaal andere kleur geeft dan de lipliner apart of de lipstick apart. Lipliners zelf kunnen nogal droog aanvoelen soms, daarom smeer ik ook altijd wat balsem op voordat ik de lipliner aanbreng. Deze lipliner, spice, is erg gepigmenteerd en smelt op je lippen. Ik vind het ook mooi om alleen de lipliner op te doen, dit geeft ook een matt effect.

DSC_0612DSC_0614DSC_0613

Dan de lipstick Taupe, deze komt uit de Matt collectie, waar ik het liefste mijn M.A.C. lippenstiften uitzoek. Ik vind matte lippen zo mooi. Deze lipstick droogt niet uit, en is ook erg gepigmenteerd. Deze kleur neigt meer naar bruin en is iets lichter dan Spice.

DSC_0633DSC_0630

Links Taupe en rechts Spice. Deze twee kleuren samen gecombineerd geeft de perfecte matt bruin roze lip. I love itt. Deze lipcombo is meer een donkere nude kleur. Deze lipstick en lipliner zijn te koop in de M.A.C. winkels en in sommige Douglas -en Bijenkorf winkels

M.A.C. Spice | 15,-

M.A.C. Taupe| 19,-

Wat vinden jullie van deze kleuren?

Advertenties

18 Reacties op “M.A.C. Taupe lipstick & Spice lipliner

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s