[130] ketch me up Catrice

DSC_8659

red red red! helemaal leuk vind ik ze! M’n oude rode lippenstift was gebroken, dat was die van essence en ik moest en zou een nieuwe hebben en tada toen kocht ik deze van Catrice.

Image

Hij is wel echt bam rood, je moet er wel van houden. Persoonlijk vind ik het wel mooi als je bijvoorbeeld een zwart witte outfit aanhebt en dan een fel rode lippenstick. Deze lippenstick is maar 3,99 heet [130] ketch me-up en is te koop in winkels zoals de kruidvat.

Image

Dit is de kleur, wel met flits. Sorry daarvoor maar ik maakte deze foto’s s’avonds dus vandaar. Ik heb deze lippenstift een hele dag op gehad en hij blijft echt mega goed en lang zitten, ik had dit totaal niet verwacht! Echt super goed! Zo zie je maar dat cheap niet altijd slecht hoeft te zijn, zeker niet! (whoops m’n lippenstift heb ik op deze foto niet zo heel mooi aangebracht, het was best wel donker *shame on me*)

39 Reacties op “[130] ketch me up Catrice

  1. wauw deze kleur staat je fantastisch! ik weet niet of je het had gezien maar had je per ongeluk unfollowed op bloglovin maar ik volg je weer hoor 😉

    Like

  2. Leuke kleur, ik ben niet de grootste fan van rode lippenstift maar deze is echt wel mooi!

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!