victoria’s secret love spell & breathless

DSC_0300

Victoria’s Secret, daar word geloof ik elk meisje wel vrolijk van. Van beautyproducten, lingerie tot aan de leukste sportkleding, ze verkopen het allemaal. In Nederland hebben we maar 1 VC jammer genoeg, deze ligt in Schiphol en verkoopt niet eens zoveel. Om nou helemaal af te reizen naar Schiphol voor een lekkere bodymist is wel vervelend. Maar dit kan tijdelijk ook veel gemakkelijker… guys ik heb iets heel leuks te vertellen! Lees maar gauw verder!

Image

De bodymist van de VC, een woord heerlijk! Deze twee zijn absoluut mijn favoriet.

DSC_0309

DSC_0307

Simple breathless, een heerlijke fruitige geur van verse mandarijnen en freesia bloem. Eerlijk gezegd vind ik het meer naar mango ruiken. Dit vind ik echt de perfecte zomergeur!

DSC_0304

Deze is toch wel mijn favoriet van de twee, Love spell. Een heerlijke bloemige geur voor een warme lente dag. De geur ruikt naar cherry blossem met een vleugje perzik. Oeeeeh heerlijk

IMG_4384

 

Dan nu het leuke nieuws! Tijdelijk verkoopt Etos nu ook de Victoria bodymist. Can you guys feel how excited i am! Super handig! En ook nog eens goedkoper! Normaal zijn ze 15 euro!

DSC_0308

 

 

12 Reacties op “victoria’s secret love spell & breathless

  1. Zag de actie ook al voorbij komen, erg leuk! Ik heb zelf Amber Romance en Sheer Love, Sheer Love vind ik niet zo lekker maar Amber Romance is daarentegen echt een aanrader!! X

    Like

  2. Super toffe dat ze even te koop waren in Nederland. Ik was helaas te laat. Maar ik ga volgende week naar Londen dus hoop dat ook iets fijns van VS te kopen. Ze hebben echt heerlijke producten, love it!

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!