Catrice 42 Nickel minaj

DSC_0323

Metallic nails, je houdt ervan of niet. Ik in iedergeval wel! De welbekende tumblrnails dat het lijkt alsof je spiegels op je nagels hebt, zo’n nagellak zoek ik o v e r a l. Deze komt aardig in de buurt maar komt mat over. Supergaaf vind ik deze nagellak!

Image

De dekking is erg goed! Na een laagje heb je meteen al deze kleur zonder dat het doorschijnt. Ik doe wel 2 laagjes want dan blijft het toch wat langer zitten. De naam Nickel minaj vind ik erg grappig bedacht, het is een hele apparte kleur wat Nicki minaj zo zou kunnen dragen, en Nickel van de zilveren nikkel kleur haha.

Image

Wel een nadeel vind ik dat je snel krasjes krijgt, en doordat deze nagellak op een matte spiegel lijkt is dat wel goed zichtbaar. Ook als je een bepaalde manier lakt ( in de lengte of in de breedte) zie je dat op je nagel wat ik minder mooi vind. Ook straalt de verpakking niet veel luxe uit maar voor de goedkope prijs valt het nog wel mee. Ook het kwastje is breed en fijn in gebruik!

Image

Verder ben ik erg tevreden over deze nagellak, hij blijft ongeveer 3/4 dagen zitten en vind ik super mooi gecombineerd met zilveren statement ringen en knuckle ringen. Deze Catrice nagellak is nieuw in het assortiment en is als het goed is geen limited edition.

Deze nagellak is in de meeste Kruidvat filialen te koop en geloof ik ook via de Catrice webshop. Klik hier voor de link.

Catrice Nickel minaj 42 | €2,99

20 Reacties op “Catrice 42 Nickel minaj

  1. Ik wil ook echt heel graag zo een spiegel effect. Maar kom er nooit echt bij in de buurt. Deze lijkt er op!

    xo

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!