grid phonecase van webprint.nl

IMG_2661

Zoals jullie misschien kunnen weten ben ik gek op de grid print, aka ruitjes print, van tegenwoordig. Ik wilde al super lang zo’n hoesje maar ik kon ze nergens vinden. In samenwerking met webprint.nl heb ik dit superleuke hoesje zelf gemaakt, ik vind het resultaat echt amazing geworden!

IMG_2662

Ik vind dit hoesje zoo leuk. Bij webprint.nl kan je allerlei soorten dingen maken, denk aan fotoalbums, wanddecoratie, laptopstickers, hele leuke cadeautjes met foto’s en foto’s afdrukken als canvas. De site geeft een professionele indruk en de verzending is erg snel. Ze sturen je een mailtje wanneer je pakketje is verzonden en ik had hem gelijk de volgende dag in huis!

IMG_2666

 

Ik begin steeds meer van minimalisme te houden, dat is eigenlijk zo basic mogelijk te kleding maar toch op een fashionachtige manier. Vooral met zwart wit en lichtgrijs, i love it. Dit hoesje past daar perfect bij! Op webprint.nl heb je de optie om je hoesje in het zwart of wit te maken. Daar bedoelen ze vooral de rand die om je telefoon aansluit mee, en ook is er de optie om voor een hardcase of juist een softcase te kiezen. Ik ben persoonlijk meer fan van de hardcase en heb die in het zwart gekozen.

IMG_2664

Ik ben super tevreden over m’n hoesje en over webprint.nl, ik vind het een hele fijne website plus het is niet eens zo heel duur. Zeker een aanrader! Ook leuk voor bijvoorbeeld kerstcadeautjes!

Wat vinden jullie van dit hoesje?

 

 

14 Reacties op “grid phonecase van webprint.nl

  1. Ge wel dig! Alleen ik heb het gevoel dat de ruitjes snel kunnen weg vagen. Zit daar nog zo’n lak achtig laagje op?

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!