Supertrash Barclay bag van Mijntas.nl

IMG_5291.JPG

Hey girls, ik zocht al heel lang een chanel boybag look a like, maar het leek wel onmogelijk te vinden. Deze supertrash tas van mijntas.nl is één woord stunning o my god. Hij heeft een hele classy uitstraling en is zo vet te combineren met een lange coat en coole sneakers.

IMG_5297.JPG

IMG_5300.JPG
Persoonlijk vind ik dat deze tas veel weg heeft van de chanel boybag heeft. Hij is wel vereenvoudigd maar dat vind ik juist zo mooi. Deze tas is erg minimalistisch en is toch prachtig afgewerkt met het fake krokodillen leer. Ahhh ik kan blijven staren naar deze tas. Hij heeft de perfecte groote en heeft van binnen nog verschillende vakjes, wat heel handig is voor je mobiel en andere spulletjes.

IMG_5296.JPGIMG_5294.JPG

Ook voor sjieke gelegenheden kan je deze tas transformeren in een clutch.Dit kan je doen door middel van de chain uit de gaatjes te halen. Waaaaaauw ik vind dit ook echt super mooi. Het geeft gelijk een fashion vibe aan je outfit. Loveeee this.

IMG_5293.JPG

De chain is van een wat zwaarder materiaal waardoor het ook niet goedkoop lijkt. Ik ben echt verliefd op deze tas omg haha. Deze tas is ook nog verkrijgbaar met een natural slangen patroon, die is ook echt te mooi, meer aan de nude kant.

IMG_5175.JPG

Mijntas.nl is een webshop waar je echt prachtige tassen kunt vinden. Budget maar ook van bekende merken als Supertrash en Fab. Ik heb al eerder een samenwerking gedaan met mijntas.nl. Toen kreeg ik de fake Celine bag, die nog steeds een van m’n favoriete tassen is uit m’n stash. De bezorging is ook echt super snel. Binnen 1/2 dagen kreeg ik de tas al in huis. Neem zeker een kijkje op mijntas.nl voor de mooiste tassen.

IMG_5172.JPG

Supertrash Barclay bag black | € 79,95  *klik hier voor de link*

 

Wat vinden jullie van deze tas?

 

 

3 Reacties op “Supertrash Barclay bag van Mijntas.nl

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!