new in: Nike free 5.0

DSC_0374

Words can’t describe how i’m feeling right now! Ik ben zo blij. Ein de lijk heb ik ze dan, de Nike free 5.0. Na maanden lang steeds maar meer en meer verliefd worden op deze schatjes mag ik mezelf nu de trots eigenaar noemen. Dit is een van de cadeaus die ik alvast heb gekregen voor m’n verjaardag van m’n vader. Ja ja over 2/3 weken word ik eindelijk 16 whoop whoop.

Image

De doos alleen al. Krijgen jullie hier ook geen hebberig gevoel van?

Image

 

Image

Dit zijn eigenlijk schoenen om mee te rennen maar ik vind ze juist leuk om als gewone schoenen te gebruiken, ze maken je outfit helemaal af.

ImageImage

Image

De zool is heel flexibel maar alsnog vind ik wel dat deze schoen goed stevig om je voeten heen zit, wat in tegen deel bij roshe runs is. Deze schoen geeft echt steun en support en loopt heerlijk.

ImageImage

Ik ben super happy met deze aanwinst. Nikes zijn helemaal hot tegenwoordig en i love it! Deze schoen is ook beschikbaar in andere kleuren onder andere: licht blauw, blauw, rood, zwart met roze, grijs en in neon kleuren. Ik vond zwart persoonlijk het mooiste. Als ik verliefd kon zijn op een schoen dan was het zeker weten deze geweest hahaha.

Image

Een nadeel vind ik wel dat deze Nikes toch wel erg duur zijn in vergeleken de andere modellen van Nike. De prijs is zeker te merken aan de goede kwaliteit van deze schoen maar toch vind ik hem zeker aan de dure kant. Deze schoen heb ik in de Foot Locker gekocht en is zeker ook te koop online of in andere sportwinkels.

Nike free 5.0 | 114,95

Wat vinden jullie van de Nike trend en deze free 5.0?

21 Reacties op “new in: Nike free 5.0

  1. Ze zijn echt leuk! Ik heb nu 2 paar en ik zou er nog wel 100 willen haha, ze lopen zo erg lekker en staan erg leuk bij vele outfits. Hele mooie aankoop!

    Like

  2. Ik kwam random op de blog terecht en ik ben enthousiast! Wat een mooie meid ben jij, en jij bent pas 15!?!?! Wauw. Je schoenen zijn heel gaaf trouwens! Ik ben jaloers!

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!