M.A.C. Faux lipstick

IMG_3641

Hey lovelies, het is vakantieeee yaaay! Eindelijk de tijd om lekker te kunnen bloggen en leuke dingen te doen en natuurlijk leren mweh. Anyways, ik was gister met mijn lieve mama in Den haag en heb eindelijk Faux van M.A.C. gekocht, ik wilde deze al heel lang maar had steeds de tijd niet om het te kopen. Faux lijkt erg op de lipstick Velvet teddy die ik ook heb, alleen deze is toch wat meer roze wat ik persoonlijk mooier vind.

IMG_3637 IMG_3638

IMG_3642

Wat blijf ik de verpakkingen van M.A.C. toch ongelofelijk mooi vinden. Het is heel simpel maar het geeft ook gelijk een luxe uitstraling.

IMG_3640IMG_3678

Ik ben een woord “verliefd” op deze kleur. Wat een prachtige kleur is dit. Deze lipstick zou Kylie Jenner ook gebruiken, aldus Kim Kardasian. De bekende Kylie Jenner liplook kan je zeker met deze lipstick maken!

IMG_3669 IMG_3672

Dit is hoe Faux mij staat. Ik ben superblij met mijn aankoop. Het is echt een lippenstift die ik elke dag kan dragen. Hij lijkt matt maar behoort toch niet tot de matt collectie.

Aangezien er veel verwarring is tussen de twee kleuren Faux en Velvet teddy, heb ik hier nog een foto gemaakt van hoe Velvet Teddy eruit ziet op mijn lippen. Ook kan je hier het review lezen over deze lipstick.

IMG_3674

Je ziett dat deze kleur toch een stuk bruiner is en veel matter, ik vind deze kleur ook echt prachtig alleen voel ik me net ietsjes meer op m’n gemak met een roze tint.

 

Wat ook heel leuk is voor de M.A.C. liefhebbers! De M.A.C. winkel in de Bijenkorf van Den haag heeft voor de December feestmaand een speciale stand met alle lipsticks van M.A.C. echt amazing!

IMG_3635IMG_3623IMG_3624IMG_3631IMG_3621

Ik vond dit echt te cute voor woorden o my god.

IMG_3634

M.A.C. Faux lipstick | 19,-

Wat vinden jullie van deze kleur?

19 Reacties op “M.A.C. Faux lipstick

  1. Die mega lipsticks zijn zo leuk he haha. Ik heb faux ook eens geprobeerd maar ik vond ‘m toch niet zo mooi, toen heb ik wel kinda sexy gekocht 🙂

    Like

  2. Pingback: M.A.C Soar lipliner |·

  3. Pingback: current favorites |·

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!