current favorites

IMG_5113.JPG

Heey lovelies, ik vind het zelf altijd super leuk om bij andere bloggers te lezen wat hun favoriete producten van de maand zijn. Nou heb ik dit zelf nooit eerder gedaan en ben ik ook niet van plan om dit maandelijks te doen, maar af en toe een current favorites van het moment vind ik wel leuk! Aangezien ik natuurlijk meer dan 1 favoriet heb bij bijvoorbeeld make up, heb ik gewoon 1 of 2 dingen gekozen die ik echt geweldig fijn vind. Anders word deze post veel te lang haha.

 

n a g e l s

IMG_5104.JPG IMG_5106.JPG

Ik draag nooit echt felle kleurtjes qua nagellak. Het is altijd meer wit, zwart, taupe, grijs of een holografisch achtige. Deze gellakjes van Sally hansen zijn echt m’n favoriet. Ik vind deze zo fijn. Voor mij overtreffen deze nagellakjes alle nagellakjes die er tot nu toe zijn. Dit is een gellak waar je geen lamp voor nodig hebt maar wel het zelfde resultaat geeft. Deze nagellak is wat dikker dan een normale lak en blijft ongeveer 7 dagen perfect zitten en “chipt” ook niet af. Zeker een aanrader als je nog naar een goede nagellak zoekt! I’m a big fan.

 

g e z i c h t

IMG_5108.JPG IMG_5110.JPG

Deze bronzer van de Sephora heb ik bewust in de donkerste kleur gekocht. Hij heet 03 Deep en is matt, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Deep is erg gepigmenteerd en gaat heel lang mee. Ik heb deze in Juli gekocht en het lijkt wel alsof hij niet op wilt gaan, en dat is natuurlijk een pluspunt. Ook deze blush van Chanel is een van m’n favoriete blushes samen met warm soul van M.A.C. Dit is de kleur 85 évocation. Deze blush heeft een hele warme ondertoon, en heeft een goud achtige finish/glans.

 

b r o w s

IMG_5112.JPG

Na de eerste keer deze brow pomade van Anastacia gebruikt te hebben, wil ik niets anders meer. Deze gel breng ik aan met een schuin afgesneden kwastje (ook van Anastacia). Het blijft de hele dag zitten en is waterproof. Ook heb je maar weinig van het product nodig waardoor je dus heel lang ermee kunt doen.

 

l i p p e n

IMG_5116.JPG IMG_5113.JPG

van links naar rechts: soar – twig – faux – velvet teddy

Omygod wat ben ik gek op M.A.C. lipsticks. Lippen vind ik echt belangrijk aan je make up look. Zonder lippenstift op voelt het voor mij ook een beetje raar. Twig is m’n nieuwste aankoop. Die heb ik gister gekocht in Den Haag en ik ben gewoon verliefd op de kleur. De Kylie Jenner combi van faux/ velvet teddy met het lippotlood Soar is ook echt een favoriet bij mij. whaaaaaaah love for M.A.C. Aan het einde van dit artikel plaats ik de linkjes van de reviews van deze producten.

 

h a a r

IMG_5118.JPG IMG_5120.JPG

De Aussie take the heat shampoo is een van m’n favoriete shampoo’s of all time. Deze ruikt heerlijk en beschermt je haar tegen hitte. Aangezien ik mijn haar soms stijl of krul is dit wel handig. Ook zitten er jojoba seed oil in dat beschadigd haar weer hersteld. Ook is deze solid argan oil echt heeeeel fijn. Deze zit verpakt in een klein tin doosje en is makkelijk mee te nemen. Het voelt als een stugge creme aan een is te gebruiken voor body and hair. Ik gebruik het zelf voor mijn haar, ik zie duidelijk dat m’n haar er meer glas van krijgt en er stukken beter uitziet.

 

v e r z o r g i n g

IMG_4781

Deze cleanising butter is echt ongelofelijk fijn om je make up mee af te halen. Wat ik ook zo fijn vind is dat hij niet prikt in m’n ogen en een creme achtig laagje achterlaat wat ’s nachts lekker in kan trekken. Deze raad ik zeker aan!

f a s h i o n

IMG_5123.JPG IMG_5124.JPG

Bomberjackets zijn voor mij een van m’n favoriete kledingstukken. Ik kan er dan ook niet genoeg hebben. Ik vind ze het leukst als ze dik gevoerd zijn binnen, dat geeft net dat vintage effect. Ook het detail van de rits vind ik erg leuk.

 

t a s

IMG_3919 IMG_3943

Deze rugzak vind ik te vet gewoon. Hij is heel praktisch voor school en ik vind hem bepaalde outfits echt afmaken! Dit merk heet Fjall Raven Kånken en is verkrijgbaar in heel veel kleuren.

 

g a d g e t

10727782_1553187074959867_200111319_n

IMG_5117.JPG

Deze fish-eye van de Hema vind ik zo geniaal. Het effect vind ik ook echt amazing. Deze kan je via een magneetje op je iphone plakken er er weer afhalen. Echt heel simpel en ’t geeft een super leuk resultaat.

 

Dat zijn mijn current favorites van dit moment. Ik hoop dat jullie dit soort artikels leuk vinden.

 

Reviews van bepaalde producten:

*The Bodyshop cleansing butter*

*Anastacia dipbrow pomade*

*M.A.C. Soar*

*M.A.C. Velvet teddy*

*M.A.C. Faux*

*Fjall Raven Kånken bag*

Wat vinden jullie van deze producten?

 

13 Reacties op “current favorites

  1. wauw super mooie producten allemaal!
    Waar is het bomberjack van? Ik zoek al zo lang een mooie bomber..

    Like

leave a reply, don't be shy. i love to make new friends!